Beste klant

 

Producten die je via deze webshop koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt!

De riemen worden zonder culeron geleverd!

“Zorg ervoor dat u begrijpt dat na het betalingsproces het tijdstip van productie van uw bestelling kan variëren van 5 dagen tot 2 weken. Pas daarna wordt het naar u verzonden.” 

U wordt hiervan op de hoogte gehouden!

 

 

Onderhoud en was advies:

 

Feedback

 

 

Belangrijk bij je bestelling:

 

Hier leg ik je uit hoe jij op de juiste manier een unieke rugriem bestelt.

Elke rugriem heeft standaard 1 riemlus en standaard zilver kleurig beslag wat bestaat uit een Bedel, Gesp, Crupper roos en een Riemlus!

De roestvrije riemlus is 4 cm breed en 13 mm hoog! Als jouw lenderiem breeder of dikker is dan kan ik ook een biothane riemlus voor je maken. Geef dat dan aan in de Opmerking bij jou bestelling

Heb jij een broekriem met meerdere lenderiemen, dan is dat ook geen enkel probleem! Dit kan je dan aangeven bij Extra riemlus!

Bij de Opmerking: kan je dan aangeven als je meerdere riemlussen besteld hoeveel cm je dan graag tussen de riemlussen wilt hebben.

Alle pony's en paarden hebben hun eigen unieke rug lengte!

Het is daarom heel belangrijk dat jij de juiste lengten in cm's door geeft bij jouw bestelling!

Als je er niet uitkomt kan je me ook gewoon eventjes appen!

 

Hoe ga je dit doen!

Bekijk de video hieronder


Voor het meten van de maten hoef je niet per se het tuig op je pony of paard te leggen. Je kunt het tuig ook op de grond leggen en het instellen op de maat van je pony of paard, zoals je gewend bent met rijden. Je moet 2 maten doorgeven bij jouw bestelling! 

Totale L rugriem en Lengte tot riemlus

 

Houd de rugriem strak! Gebruik een rolmaat!

De Totale L rugriem meet je vanaf het ringetje bij het schoft tot aan het punt waar je de culeron vastmaakt. Dit is de totale lengte.

Bij deze rugriem is dat 56 cm!


Vervolgens meet je de lengte tot riemlus voor de riemlus. Je meet opnieuw vanaf het ringetje bij het schoft tot aan de lenderiem.

Bij deze rugriem is dat 35cm!

Succes! 👍


Hier zie je voorbeelden van lendenriemen waarbij de RVS riemlus niet past. Het is daarom belangrijk om goed te kijken en te meten naar de breedte en dikte van jouw lendenriem. Lenderiemen die niet geschikt zijn voor de rvs riemlus, krijgen een Biothane riemlus. Hier zijn enkele voorbeelden daarvan.

Biothane is er in heel veel verschillende kleuren!


De Biothane ♡

Boven en onderkant ♡